[save_as_pdf_pdfcrowd]

Hero discgolf

Hero 3 Disc Golf Starter Set

Disc golf startersettet fra Hero Disc inkluderer en driver, en mid range og en putter. Dette komplette settet er perfekt for nybegynnere og inneholder alle discene du trenger for å komme i gang. Kvaliteten er sertifisert og godkjent av Professional Disc Golf Association (PDGA). Bullseye Putter (Speed: 2 | Glide: 3 | Turn: 0 | Fade: 2) Stinger Midrange  (Speed: 4 | Glide: 3 | Turn: 0 | Fade: 2) Maximus Driver  (Speed: 7 | Glide: 5 | Turn: -2 | Fade: 1)

kr 249,00 ,-

Innova

Innova DX Glow Starter Set

Innova DX Glow Starter Set er en samling av discer som er enkle å kontrollere og gir deg en flott inngang til sporten. Settet inkluderer tre av Innovas mest populære modeller. Aviar, TL og Beast. Glow teknologien gjør at discene lyser i mørket. Lad dem opp med en lommelykt, og de lyser i mørket. Perfekt for discgolfmoro døgnet rundt. DX Aviar putter (Speed: 2 | Glide: 3 | Turn: 0 | Fade: 1) Innova Aviar er den mest populære diskgolf-modellen til Innova. Den er anvendelig til mye, og til å stole på under alle forhold. Dette er en modell uten bead som gir svært godt grep. En disk som flyr rett, med en forutsigbar avslutning. DX TL Driver  (Speed: 8 | Glide: 4 | Turn: 0 | Fade: 1) Den er ideell for spillere som ønsker å bytte fra understabil plastikk til mer kontrollerbare disker. Med sin lille fade hjelper TL3 med å kamuflere dårlige kast, og gir deg en disk som gir kontrollert svev med minimal uønsket avslutning. DX Beast Driver  (Speed: 10 | Glide: 5 | Turn: -2 | Fade: 2) Beast er en distansedriver med god glide og forutsigbar avsluttning. Perfekt for nybegynnere som ønsker å dra ut lengde i kastene sine.

kr 419,00 ,-

Latitude 64

Ballista Pro (Gold)

Ballista Pro er storebroren til Ballista, med ekstra stabilitet for erfarne spillere. Det er den perfekte løsningen hvis du leter etter en distansedriver som kan navigere på trange fairwayer. Med en flott kombinasjon av hastighet, stabilitet og gli er det den perfekte disken for alle typer avstandskast. Gold Line er vår premium plastblanding. Utgangspunktet for blandingen er samme type plast som brukes i Opto Line, men vi har lagt til en annen polymer for å gi bedre grep uten å miste den utmerkede holdbarheten til Opto Line.

kr 229,00 ,-

Discraft

Scorch (ESP)

Scorch er designet for spillere som elsker lange hyzer flips både for å treffe linjer og når du skal oppnå store lengder. Disken elsker å flippe opp til flatt når du gir den rett vinkel og trykker til, noe som gjør den til favoritt-driveren for mange. Scorch er understabil, noe som også gjør den godt egnet til turnoverkast der du trenger hjelp av disken til å komme litt tilbake. Et ekstra bruksområde for denne disken er på de hullene der banedesigner har gitt deg en trang, rett fairway med 100-120 meter frem til kurven. Flight Rating: Speed 11 Glide 6 Turn -2 Fade 2 Plast: ESP-plasten fra Discraft er selve symbolet på holdbarhet og slitestyrke. Designet for å tåle hyppige kast samtidig som den bevarer sine opprinnelige flygeegenskaper. Med karakteristiske swirls og mønstre legger ESP-plasten til en ekstra visuell dimensjon

kr 259,00 ,-

Yikun

Gui (Tiger Line)

GUI fra Yikun er en overstabil putter du kan stole på. Med sin dype rim og unike «greps-plate» på undersiden, gir denne putteren deg muligheten for to ulike grep. Den er designet for å gi presis kontroll i kastene dine, uansett hvilket grep du foretrekker. Flight rating: Speed: 2 Glide: 3 Turn: 0 Fade: 2 Plast: Tiger-plasten representerer en rimelig plastvariant med utmerket grep som egner seg godt under alle værforhold. Denne plasttypen sammenlignes ofte med den velkjente Active-serien fra Discmania.

kr 139,00 ,-

Innova

Rollo (Star)

Innova Rollo er en av Innova’s nyeste kreasjoner på disc golf-markedet. En svært understabil midrange skapt for å passe alt fra de helt ferskeste spillerne, til de erfarne. Rollo er understabil, og gjør seg godt som en go-to roller-disk for når du ønsker at disken lander i ruller-vinkel uten at du omtrent trenger å prøve. Nyere spillere vil sette pris på Rollo’s store mengde glide for ekstra lengde i kastene. Flight rating: Speed: 5 Glide: 6 Turn: -4 Fade: 1 Plast Star plasten slites inn sakte og forutsigbart og gir langvarig holdbarhet. Den gir deg et godt grep i allslags vær og er et godt valg for de som liker holdbarheten til Champion plasten og den grepsvennlige Pro plasten. Star plasten beholder sine egenskaper lengre enn DX og Pro plasten.

kr 229,00 ,-

Discraft

Avenger SS (ESP-PP)

Discraft Nuke er en rask og stabil driver designet for å levere imponerende lengde på disc golf-banen. Med en tykkere rim er denne distansediscen ideell for kraftkast på åpne sletter, hvor spillere kan dra nytte av sin kraft og la Nuke fly. Mens Nuke garanterer imponerende avstander, må man være oppmerksom på at denne lengden kan komme med en viss ofring av kontroll. Flight Rating: Speed 13 Glide 5 Turn -1 Fade 3 Plast: ESP-plasten fra Discraft er selve symbolet på holdbarhet og slitestyrke. Designet for å tåle hyppige kast samtidig som den bevarer sine opprinnelige flygeegenskaper. Med karakteristiske swirls og mønstre legger ESP-plasten til en ekstra visuell dimensjon

kr 259,00 ,-

Discraft

Avenger SS (ESP)

Discraft Avenger SS er driveren som er perfekt for nye- og viderekommende spillere som ønsker å oppnå mer lengde på banen. Avenger SS er rask og understabil, noe som gjør den ideell for kastere som ønsker å øke avstanden uten å måtte øke kastehastigheten betydelig. Flight Rating: Speed 10 Glide 5 Turn -3 Fade 1 Plast: ESP-plasten fra Discraft er selve symbolet på holdbarhet og slitestyrke. Designet for å tåle hyppige kast samtidig som den bevarer sine opprinnelige flygeegenskaper. Med karakteristiske swirls og mønstre legger ESP-plasten til en ekstra visuell dimensjon

kr 259,00 ,-

Discmania

Shogun (Active)

Active Shogun, den første putteren med bead i Active-serien. Designet for kraftige kast, med et komfortabel grep og pålitelig flyvning. Perfekt for kast fra tee, putting og innspill. Minimal low-speed fade. Merk: Alle discer i Active-serien veier mellom 165-170 gram. Flight rating: Speed: 2 Glide: 4 Turn: 0 Fade: 2 Plast Discmania Active Plast er en rimelig inngang til disc golf, og den ideelle plasttypen for disc golf-spillere som ønsker allsidighet og grep under ulike værforhold

kr 129,00 ,-

Discmania

Sensei (Active Premium)

Active Sensei, en lavprofil putter i Discmania’s Active-serie, og er designet for alle typer approach-kast og putt. Sensei gir en rett flyvning ved høy hastighet og tilbyr en pålitelig fade når hastigheten og rotasjonen sakker ned. Dette gjør det til et utmerket valg for både nybegynnere og mer erfarne spillere. Merk: Alle discer i Active-serien veier mellom 165-170 gram. Flight rating: Speed: 3 Glide: 3 Turn: 0 Fade: 1 Plast Discmania Active Premium-plast er av høy kvalitet og betydelig mer holdbar enn basisplasten. Den gir utmerket slitestyrke, og discen beholder sine flyveegenskaper i lang tid.

kr 199,00 ,-

Innova

Aviar X3 (Yeti Pro)

Innova Aviar er den mest populære diskgolf-modellen til Innova og har en historie som strekker seg tilbake til 80-tallet. Den er anvendelig til mye, og til å stole på under alle forhold.Dette er en modell uten bead som gir svært godt grep. En disk som flyr rett, med en forutsigbar avslutning. Flight rating: Speed: 2 Glide: 3 Turn: 0 Fade: 1 Plast Pro plasten fra Innova er resultatet av en unik plastblanding. Denne plasttypen utmerker seg ved å være ekstra holdbar sammelignet med DX, men uten å gå på kompromi med grepet.

kr 189,00 ,-

Discraft

Sol (Z)

Sol fra Discraft er en allsidig understabil lavprofil midrange med en tynn rim, som åpner opp for en rekke bruksområder. Den er spesielt velegnet for nye spillere, med sin imponerende glide og lekne turn. Mer erfarne spillere vil også finne nytte av denne discen, spesielt for finesse-inspill og turnovers i skogen. Denne discen kan trygt anbefales alle! Flight Rating: Speed 4 Glide 5 Turn -3 Fade 0 Plast: Z-plasten er kjent for sin eksepsjonelle holdbarhet og pålitelighet. Denne plasttypen er halvtransparent, svært stiv og motstår slitasje selv under de tøffeste forholdene. Med levende farger og en stiv konsistens gir Z-Line plast deg den robuste ytelsen du trenger for å takle enhver utfordring på banen.

kr 239,00 ,-

Discraft

Raptor (Z)

Discraft Raptor kan bli din nye go-to overstabile fairway-driver. Designet i samarbeid med Discraft-kaptein Paul Ulibarri og deres designteam, har Raptor raskt blitt en ny favoritt hos Touring-teamet til Discraft. Uansett om du står overfor kraftig vind eller foretrekker presise sidearm-kast, gir Raptor deg den stabiliteten du trenger. Med sin pålitelighet på kast under 90 meter, er det på tide å gi Raptor en velfortjent plass i disc golf-bagen din. Flight Rating: Speed 9 Glide 5 Turn -1 Fade 2 Plast: Z-plasten er kjent for sin eksepsjonelle holdbarhet og pålitelighet. Denne plasttypen er halvtransparent, svært stiv og motstår slitasje selv under de tøffeste forholdene. Med levende farger og en stiv konsistens gir Z-Line plast deg den robuste ytelsen du trenger for å takle enhver utfordring på banen.

kr 239,00 ,-

Discraft

Luna (Hard Blend)

Discraft Luna er en putter designet i samråd med Paul McBeth. Denne putteren er kjent for sin sterke, nøytrale flyvning, som gjør den til en go-to putter både på skogsbaner og åpne baner. Luna tilbyr enestående kontroll, som gjør at den kan benyttes med tillit på ulike vinkler og puttestiler. Uansett om du foretrekker en rett linje eller en anhyzerkast, vil Luna vise frem både diskens og ditt fulle potensiale på banen. *Discen er utviklet i samarbeid med 6x verdensmester Paul McBeth, og er en av flere discer i serien til superstjernen.  Flight Rating: Speed 3 Glide 3 Turn 0 Fade 3 Plast Putter Line Hard er en stivere versjon av Putter Line-plastikken, en mer gripevennlig og forbedret versjon av den tidligere Pro-D-plastikken.

kr 199,00 ,-

Innova

Roadrunner (Star)

Roadrunner fra Innova er en driver som utmerker seg med god glide og betydelig turn, noe som gjør den til en av de beste discene for rollere og lange anhyzerkast. Denne kombinasjonen gjør Roadrunner ideell for mindre erfarne spillere som ønsker å øke lengden i kastene sine. For mer erfarne spillere vil Roadrunner være en pålitelig partner for å mestre lange anhyzere og utføre presise rollere. Flight rating: Speed: 9 Glide: 5 Turn: -4 Fade: 1 Plast Star plasten slites inn sakte og forutsigbart og gir langvarig holdbarhet. Den gir deg et godt grep i allslags vær og er et godt valg for de som liker holdbarheten til Champion plasten og den grepsvennlige Pro plasten. Star plasten beholder sine egenskaper lengre enn DX og Pro plasten.

kr 229,00 ,-

Innova

Valkyrie (Champion)

Turnover driver med mye glide som passer bra til både nye og erfarne spillere. Valkyrie holdt verdensrekorden i lengde i et tiår med et kast på hele 249,9 meter.
Valkyrie kan være med på å gi nye og viderekommende spillere ekstra lengde ute på banen. I litt lettere vekter kan man få ekstrem lengde i medvind, mens den i tyngre vekter også vil takle moderat motvind og gi god lengde. Egenskapene til Valkyrien gjør den også til et bra valg til lange anhyzerkast og lange rollere.
Anbefalt bruksområde:
Første lengdedriver
Drive i motvind
Lange anhyzere
Flight Rating:
Speed 9
Glide 4
Turn -2 Fade 2
Plast Champion plasten utmerker seg med sin høye kvalitet og imponerende holdbarhet. Denne plasttypen sikrer at flygegenskapene bevares over lengre tid sammenlignet med både DX og Pro plasten. Visuelt sett er Champion plasten den mest gjennomsiktige varianten fra Innova.

kr 229,00 ,-

Innova

Gorgon (Star)

Gorgon kombinerer følelsen, grepet og presisjonen til en fairway-driver med lengden og rekkevidden til en distansedriver. Med god glide og en passe mengde turn vil de fleste spillere oppleve enkel lengde med Innovas nye disc. Flight rating: Speed: 10 Glide: 6 Turn: -2 Fade: 1 Plast Star plasten slites inn sakte og forutsigbart og gir langvarig holdbarhet. Den gir deg et godt grep i allslags vær og er et godt valg for de som liker holdbarheten til Champion plasten og den grepsvennlige Pro plasten. Star plasten beholder sine egenskaper lengre enn DX og Pro plasten.

kr 229,00 ,-

Discraft

Buzzz (Z)

Discraft Buzzz er kjent som verdens mest brukte golfdisk. Den er en ultra-forutsigbar midrange-disk som flyr rett og som du vil komme til å bruke om og om igjen. Kast den med kraft, og den allsidige Buzzzen vil holde seg på banen du sikter mot. Discrafts 30-årige rykte for konsistens betyr at om du skulle miste disken, kan du bare ta en ny og stole på at den vil fly på akkurat samme måte. Flygeegenskaper:
  • Hastighet: 5
  • Glide: 4
  • Sving: -1
  • Fade: 1
Om plasten: ESP-plasten til Discraft gir et godt grep og langvarig holdbarhet. Det er en slitesterk plast som beholder sine egenskaper over tid, og passer utmerket for spillere som foretrekker en mykere og mer fleksibel følelse.

kr 239,00 ,-

Latitude 64

Pure (Gold)

Pure fra Latitude 64 er en moderne klassiker innen putt og approach. Med sin flate profil og medium dype kant gir den et komfortabelt grep som passer de fleste hender. Den rette flyvebanen med minimal fade gjør at Pure er velegnet både for korte og lange putter. Flight rating: Speed: 3 Glide: 3 Turn: -1 Fade: 1 Plast: Gold Line plasten fra Latitude 64 representerer det beste innen premium plastikkblanding. Denne eksklusive plasttypen kombinerer den velkjente holdbarheten til Opto Line med et forbedret grep, takket være tilsetningen av en annen polymer. Gold Line plasten er ideell for discgolfere som ønsker en plast som tåler mye juling samtidig som den gir et pålitelig grep under alle forhold. Uansett om du trenger en plast som tåler harde kast eller en som gir deg optimal kontroll, leverer Gold Line plasten fra Latitude 64 på alle fronter.

kr 219,00 ,-

Latitude 64

Hope (Royal Sense Orbit )

Hope har en lavere profil enn Faith, men en lignende ytterkant uten bead. For å plassere den i perspektivet til den fulle Latitude- lineupen, så er Hope helt i midten når det kommer til hvor dyp den føles i grepet. Flukten er ment for å være rett og nøytral, med bare en liten forover-jagende fade. Flight Rating: Speed: 2 Glide: 3 Turn: 0 Fade: 1 Plast: Royal Sense Plastic Sense er det gripevennlige putterplastet i vår Royal Line. Kombinasjonen av en solid følelse og godt grep gir deg en fordel i det korte spillet.

kr 229,00 ,-

Latitude 64

Saphire (Opto Glimmer)

Sapphire, den første distanse-discen i «Easy-to-Use» serien fra Latitude 64, viser at distanse ikke bare er for de profesjonelle. Denne discen er designet for å være lett, rask, samtidig som den opprettholder godt grep og kontroll. Sapphire er spesielt utviklet som den ideelle partneren til Diamond, den mest populære «Easy-to-Use» discen til Latitude 64. Med Sapphire får du ikke bare ekstra distanse, men også økt stabilitet sammenlignet med Diamond. Merk: En del av Latitude 64’s «Easy to Use-serie» – laget spesielt for nybegynnere, barn, og de med kast under 90 meter. Disse discene utmerker seg med sin lave vekt og små kanter, som gir enkel håndtering. Ideelle for spillere som søker økt kontroll og glede i Disc Golf. Flight rating: Speed: 10 Glide: 6 Turn: -2 Fade: 1,5 Plast Opto Line står frem som en av markedets mest holdbare plastblandinger, med gjennomsiktige farger som forsterker den visuelle appellen. Den er utviklet for å tåle ekstreme forhold, og leverer pålitelig ytelse under alle forhold.

kr 229,00 ,-

Discmania

Logic (Exo Soft)

Logic fra Discmania er det logiske valget for dine putter og innspill. Den har et lavprofil ergonomisk grep designet for å passe ulike preferanser. Den lett avrundede nesen føles svært komfortabel i hånden og gjør at du slipper ut discen lekende lett hver gang. Den er svært responsiv for små justeringer, og passer for alle typer kast, uten å straffe deg hvis du overkorrigerer for mye. Flight Rating: Speed: 3 Glide: 3 Turn: 0 Fade: 1 Plast: Discmanias Exo-plast er skapt med tanke på utmerket grep under alle værforhold, og det er spesielt anbefalt for puttere. Denne plasttypen kombinerer overlegen grep med holdbarhet, og gir deg det beste fra begge verdener. Uansett om det er solskinn eller regn, vil Exo-plasten gi deg tilliten du trenger for nøyaktige og pålitelige kast. *Soft-utgaven av EXO er myk og bøyelig, noe som kan være fordelaktig for å forhindre at discen ruller av gårde. 

kr 159,00 ,-

Discmania

Link (Exo Soft)

Link fra Discmania er en disc som viser sin stabilitet ved høye hastigheter, og dette gjør den ideell for putt, drive og innspill, selv når du står overfor motvind. Hvis du er en fan av den populære P2 fra Discmania, men ønsker noe med lavere grep, er Link discen du leter etter. Denne allsidige discen er skapt for å møte de høyeste kravene fra både erfarne og nyere spillere. Link gir deg presis kontroll og pålitelig ytelse uansett om det er putting, innspill eller drive. Flight Rating: Speed: 2 Glide: 3 Turn: 0 Fade: 1 Plast: Discmanias Exo-plast er skapt med tanke på utmerket grep under alle værforhold, og det er spesielt anbefalt for puttere. Denne plasttypen kombinerer overlegen grep med holdbarhet, og gir deg det beste fra begge verdener. Uansett om det er solskinn eller regn, vil Exo-plasten gi deg tilliten du trenger for nøyaktige og pålitelige kast. *Soft-utgaven av EXO er myk og bøyelig, noe som kan være fordelaktig for å forhindre at discen ruller av gårde. 

kr 159,00 ,-

Discraft

Avhenger SS (ESP)

kr 259,00 ,-

Innova

Firebird (Halo Star)

Halo Star Firebird er en flatere versjon av Star Firebird med et elegant design.
Firebird er Innova sin mest populære motvindsdriver. kombinasjonen av speed og stabilitet gjør det mulig å kaste inn i sterk motvind med selvtillit. En utmerket disc til lange flexkast og også en favoritt til forehand og tommelkast. Dette er en disc du vil finne i baggen til de aller fleste proffene.
Anbefalt bruksområde:
Drive i motvind
Flexkast
Lange hyzerkast
Flight Rating:
Speed 9
Glide 3
Turn 0
Fade 4 Star plast: Star plasten slites inn sakte og forutsigbart og gir langvarig holdbarhet. Den gir deg et godt grep i allslags vær og er et godt valg for de som liker holdbarheten til Champion plasten og den grepsvennlige Pro plasten. Star plasten beholder sine egenskaper lengre enn DX og Pro plasten.

kr 289,00 ,-