Om AIIR

OM AIIR

Sommeren 2017 hadde var et år min datter hadde stor glede av gymnastikk og turn. Ønsket om produktet AirTrack dukket opp, og vi lette etter et slikt produkt som ville gi henne muligheten til å trene hjemme. Etter dager med research, måtte jeg innse at prisene på airtracks av god kvalitet var ekstremt høye. Jeg spurte meg selv om jeg virkelig var klar til å betale så mye for et slikt produkt? – For å være ærlig, det var jeg ikke, men nye tanker ble satt i sving. Dette må være mulig å lage på egen hånd…? 

De følgende dagene gikk med til forskning på materiale og produksjonsteknikker og til å prøve å finne den beste fremgangsmåten for å lage en god solid AirTrack. Videoer ble studert, e-poster ble sendt til alle verdenshjørner på leit etter produksjons-tips og for å finne en leverandør av gode materialer. 
Første leveranse av materiale og verktøy ble levert tidlig høst 2017, og produksjons-testingen startet. Etter et stort antall timer og sene kvelder, og etter flere testprodukt som ikke var vellykkede, mestret jeg endelig å produsere den første velfungerende prototypen av en AirTrack i egen garasje.  

Under prosessen med å forske og produsere ble jeg videre inspirert og jeg begynte å tenke på min egen AirTrack-firma med en egendesignet produksjonslinje. Denne tanken ble videreført til en allerede profesjonell produsent som kunne videreføre min visjon, og produsere produkter basert på deres og egne erfaringer og med et design som står ut ifra mengden.

Denne drømmen, som har startet i en liten garasje i Norge, ble til AIIR – et selskap som baseres på en visjon, mye arbeid og engasjement. Et nært samarbeid med ledende produsenter har gjort det mulig for meg å tilby en rekke AIIR-produkter og matchende tilleggsutstyr til kunder fra Skandinavia, Europa og verden med en kvalitet som tilfredsstiller alle behov. 

 

OM AIIR 1
 
Om AIIR 2
 

Om AIIR 3

Om AIIR 4

Om AIIR 5

Om AIIR 6